Camsecured: Mobiele Camerabewaking. Bel 088 40 10 200 All Above Security
Onze beveiligers op uw locatie

Camsecured Evenementenbeveiliging

Camsecured kan in samenwerking met All Above Security een totaalpakket leveren voor uw evenement.

Het belangrijkste bij een evenement is volgens ons de gezellige sfeer voor de bezoekers. Goede beveiliging kan zorgen voor een geslaagd evenement zonder calamiteiten. Onze beveiligers houden zich niet alleen bezig met de beveiliging - zoals toegangscontrole, crowd control, podiumbewaking, VIP begeleiding, nooduitgangbeveiliging, cameratoezicht, en centralisten, maar gedragen zich ook als gastheer/-vrouw. Met die extra service zorgen wij voor sfeer en gezelligheid richting uw bezoekers.

Naast mobiele camerabewaking leveren wij ervaren medewerkers voor de beveiliging van grote en kleine evenementen. De nauwe contacten die wij onderhouden met de gemeente, GHOR, politie, en overige zorgen voor een snelle efficiƫnte werkwijze.


Onze combinatie van (mobiele) camera-units en reguliere man beveiliging is alles behalve kostbaar. Door hogere efficiƫntie in de combinatie kunt u, afhankelijk van het evenement, besparen op uw beveiligingsbudget.

Doordat de beveiliging - op locatie of op afstand - de beelden direct kan bekijken, zal er ook direct adequaat actie worden ondernomen. De gemaakte beelden worden ook opgeslagen voor zolang dit nodig is. Achteraf zal er dagelijks een rapportage worden opgemaakt en dit naar de bij ons bekende e-mailadressen worden verstuurd, u blijft dus altijd op de hoogte.

Het volledige traject

Wij ondersteunen u bij het opstellen van het calamiteitenplan voor uw vergunning, maar kunnen ook het gehele traject met betrekking tot uw vergunning, veiligheidsprocedures, en overige administratieve zaken voor u uit handen nemen.


Wij willen u graag ontzorgen, zodat u zich kunt richten op de organisatie van uw evenement.


Naast de reguliere evenementenbeveiligers kunnen wij uw evenement ook voorzien van:

  • Catering
  • Podiumbouw
  • Brandwachten
  • Verkeersregelaars
  • Service medewerkers (kaartcontrole, afvaldienst, en overige)Camsecured en All Above Security

De partners in complete evenementenbeveiliging

Bel geheel vrijblijvend voor meer informatie:
088 40 10 200


Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan
Offerte aanvragen


Privacyverklaring Algemene voorwaarden Klant login © Camsecured BV 2019 (camsecured.com) CMS