Vraag naar de mogelijkheden

Persoonlijke aanpak

De Camsecured medewerker waarmee u afspraken maakt, plaatst ook de camera-units voor u. Tijdens het plaatsen wordt uw locatie zorgvuldig opgenomen, en - eventueel in overleg - bekeken wat de beste plaatsing is. Extra wensen zoals afzetting d.m.v. bouwhekken of permanente verlichting worden ook door dezelfde medewerker aangestuurd en geplaatst. Door deze aanpak verkleinen we de kans op miscommunicatie.

Volgende werkdag geplaatst

Een camera-unit wordt binnen een dag geplaatst, en is meteen operationeel. Onze draadloze camera-units zijn uitermate geschikt voor moeilijk toegankelijke gebieden waar bijvoorbeeld geen stroomvoorziening is. Plaatsing gebeurt met een speciale mini-shovel waardoor uw terrein zo weinig mogelijk wordt aangetast. We plaatsen naast de camera-units ook meteen hekwerken met Camsecured banners.

Wij verzorgen de juiste samenstelling van de camera-unit voor uw situatie. Indien permanente verlichting nodig is, plaatsen we een camera-unit zonder zonnepaneel, met omgevingsvriendelijke groene LED-lampen.

De A.N.C.U. (AutoNet Camera-Unit), gebruikt energie uit een accu die automatisch wordt opgeladen via een zonnepaneel.

De S.C.U. (Stroom Camera-Unit), uitgerust met omgevingsvriendelijke groene LED-lampen die moeten worden aangesloten op het lichtnet (230V).

Eigen werktijden en beelden

Aansturing zoals flexibele werktijden of richting van de camera-unit kunnen op afstand worden ingesteld. In het controlpanel kunt u (indien gewenst) zelf uw werktijden instellen en deze op elk moment later aanpassen. Hier bekijkt u ook de beelden die elk uur automatisch van de locatie worden gemaakt.

Toezichtcentrale en opvolging

Onze KIWA gecertificeerde toezichtcentrale is 24/7 bemand met professionele centralisten. Beelden ten gevolge van een alarm worden vakkundig beoordeeld, en afhankelijk van de gemaakte afspraken wordt de juiste opvolging ingeschakeld.Hierboven een kijkje in onze KIWA gecertificeerde toezichtcentrale van Spyke Security.

Privacyverklaring Algemene voorwaarden Klant login © Camsecured BV 2019 (camsecured.com) CMS